Dienst en koffiedrinken met dominee Van den Noort Dienst en koffiedrinken met dominee Van den Noort

In de morgendienst van zondag 15 juli verzorgt de door ons beroepen dominee E. van den Noort uit Emst de dienst. Na de dienst is er koffiedrinken in de Wegwijzer waar ook dominee Van den Noort en zijn familie aanwezig zullen zijn. U bent van harte welkom.

 
Vacant Vacant

Afgelopen zomer mocht dominee Kreuk een beroep ontvangen vanuit de Hervormde gemeente te Oude Tonge. De dominee heeft dit beroep aangenomen en op 24 september intrede gedaan in zijn nieuwe gemeente.

Voor de Hervormde streekgemeente Noordhorn-Saaksum betekent dit een vacante periode waarin we op zoek gaan naar een nieuwe predikant. Per 1 september staat ds. K.H. Bogerd uit Wouterswoude (Tel. 0511-421388 | 06-36275893) ons bij met het pastorale werk (maandag) en de catechisaties (donderdagavond). Daarnaast verzorgt ds. Bogerd de Bijbelkringavonden op donderdag.

Door het moderamen van de ring Ommelanden is ds. C. Hoek uit Bedum aan onze gemeente als consulent toegewezen. Het is de bedoeling dat de consulent onze kerkenraad voor de duur van de vacature zal bijstaan.

We zijn dankbaar voor de bijstand van dominee Bogerd en dominee Hoek en we hopen van harte op een vruchtbare samenwerking!

 

 
.

Dit mooie plaatje de Kerstzangdienst in Saaksum werd toegestuurd door familie Van der Heijden met het bijschrift: "Vanavond aangenaam verrast door muziek uit de kerk van Saaksum."
.
 
WELKOM WELKOM

Van harte welkom op de vernieuwde website van de Hervormde Streekgemeente Noordhorn-Saaksum. Momenteel wordt gewerkt aan deze website, dus de komende tijd kan hier nog het een en ander wijzigen. Mocht u op- of aanmerkingen hebben over de nieuwe website, neem dan contact op met de webbeheerder.

 

 
Internetradio Internetradio

Klik hieronder om onze diensten live mee te luisteren. Wilt u diensten later terug luisteren, klik dan hier.

lees meer ยป
 
Foto's gezocht! Foto's gezocht!

Voor de opmaak van de nieuwe website zijn we nog op zoek naar foto's van de beide kerkgebouwen, van de Wegwijzer en van activiteiten in onze gemeente. Heeft u foto's in uw bezit die wij mogen gebruiken, stuur ze dan naar .

Alvast bedankt!