Kerkradio en cd's Kerkradio en cd's
Het kerkgebouw in Noordhorn is voorzien van een geluidsinstallatie met een zendinstallatie. Hiermee zijn de diensten in Noordhorn via kerkradio's op afstand live te volgen. Bent u voor korte of langere tijd aan huis gebonden, en wilt u toch graag de diensten meebeleven, neem dan contact op met Hilko Bos (06-133987436 of diaconienoordhorn@gmail.com).
De installatie van een kerkradio-ontvanger bij u thuis is zeer eenvoudig.
De kosten voor de kerkradio bedragen €5 per maand, of €50 per jaar.

Verder kunt u op "kerkdienst gemist" (https://kerkdienstgemist.nl/stations/1416-Hervormde-gemeente-Noordhorn).  de diensten ook rechtstreeks meeluisteren.
Omdat we de normale collecten in verband met het coronavirus momenteel  niet  kunnen houden doen we een beroep op de offervaardigheid van gemeenteleden (en van degenen die onze diensten meebeleven). De uitzendingen van kerkdienstgemist.nl in beeld en geluid zijn voor u gratis, voor ons als gemeente echter niet. Het banknummer van de kerkvoogdij: NL70 RABO 03758 29660; en van de diaconie: NL72 RABO 03758 04404. Bij voorbaat hartelijk dank.